Den svære lønafstemning

Er du selvstændig erhvervsdrivende og synes du har nok at gøre? Så er du ikke alene. Langt de fleste selvstændige arbejder langt mere end 37 timer om ugen. Nogen gør det selvfølgelig, fordi de har lyst og ikke kan lade være. Men for rigtig manges vedkommende skyldes de lange arbejdsdage, at der simpelthen skal bruges så meget krudt på administrativt arbejde. Der skal bogføres, faktureres, betales regninger, indberettes moms, osv. osv.

Få Billy med ombord

Har du ansatte i din virksomhed, ligger der også en del opgaver forbundet hermed. Der skal naturligvis udbetales løn, lønnen skal efterfølgende bogføres og endelig skal lønnen afstemmes. Lønafstemning volder problemer for mange. Ofte skyldes det, at lønnen er blevet bogført forkert. Men heldigvis er der hjælp at hente.

Hvis du anvender dataløn, som er anvendt af mere end 60.000 virksomheder i Danmark, så er du godt på vej. Systemet er utrolig brugervenligt og der er en stor support-afdeling, så du kan altid få fat i en, der kan hjælpe dig. Samtidig bliver du via nyhedsmails holdt opdateret, så du ikke misser væsentlige deadlines, nye lovforslag, el. lign.  

Billy er et system, der kan integreres til Dataløn, så dine lønbilag bogføres automatisk. Det er særligt udviklet til selvstændig erhvervsdrivende. På den måde kan du varetage det hele i Billy og nøjes med ét system.

Så ved at få Billy med ombord, kan du gøre din hverdag en del lettere. På denne måde lander bogføringsbilagene automatisk det rigtige sted og din lønafstemning går lige pludselig som en leg.

Flere muligheder

Udover integreringen på lønsiden, kan Billy også hjælpe dig med hurtigere fakturering og bogføring – alt sammen via mobilen. Det er utrolig brugervenligt at arbejde med og fordelen ved at kunne gøre det hele via mobilen er mærkbar. Du kan få tingene ordnet, mens du er på farten, fx ved at sende faktura lige efter kundebesøg direkte fra mobilen.